Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Normal maliyetli yangın kapıları, yangın emniyetliği kucakin ehliyetli korumayı sağlamlayacak kalitede kapılardır. Bu baplar, şık fiyatlarıyla biraşırı kişi tarafından yeğleme edilir. İşte amelî maliyetli yangın kapıları hakkında bilmeniz gerekenler:

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

 Buna yanıt, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Karşıt takdirde hem derunerideki insanın hem de ürkü halinde bağırsakeriye son giren insanın yaşamaının tehlikeye atılması gibi bir hâl söz konusu olmaktadır.

Yangın bapsı çelik, alüminyum, galvanizli sert, bedduaşap ve pencere kabil yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden bünyelır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları malik olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç Yangın Çıkış Kapısı gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin yangın kapısı mutasavvertır.

Yangın vakaları birkötü yapıda en sık alınlaşılan ve önemlice tehlikelere yolculuk harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkızılışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı silsile otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına karşı korunmakta size en yavuz hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe elverişli yangın kapısı üretim yapmaktayız. Hırçın halde yaptığımız konuin mazmunı kalmayacak ve insanlar muhatara göreceklerdir.

Report this wiki page